zaterdag 27 maart 2004

Uitslagen zesde ronde (Blerick)

Voor de zesde ronde waren 14 deelnemers aanwezig. Vooral in de stap 1 en 2 groep is de opkomst de laatste rondes erg laag te noemen. Hierdoor moest er ook dit keer weer iemand tegen een tegenstander spelen, waartegen hij al eerder gespeeld had. Zo moest Joey van Kuijck het opnemen tegen Koen van Meijel, waarvan hij in een eerdere ronde beide partijen had verloren.
Dat de tegenstanders in deze groep erg aan elkaar gewaagd zijn bleek wel uit het feit dat Joey dit keer beide partijen wist te winnen. Guido en Thijmen wonnen van respectievelijk Wijnand en Richard.
Max had deze keer wat moeite om zich goed te concentreren en verloor beide partijen binnen de vijf minuten van Jeroen Leurs. Rik Lichteveld wist zijn koppositie verder te versterken door beide partijen te winnen van Hoggar Weehuizen.

In de hoogste groep moest Roland tegen zijn zus uitkomen. Guido en Thijmen wonnen van respectievelijk Wijnand en Richard en Sjoerd won van Niek. Alleen Roland en Marina waren toen nog aan het schaken. Op een bepaald moment stond Marina er beter voor, maar na 75 minuten geschaakt te hebben en met nog maar een paar minuten op de klok bleek de pluspion toch niet voldoende om de winst binnen te halen en werd het remise.

De uitslagenStap 3 en hoger
Roland van Vliembergen  -  Marina van Vliembergen  0,5 - 0,5
Guido Faassen - Wijnand van der Meijs1 - 0
Richard Kraaij - Thijmen Smith 0 - 1
Sjoerd Lenselink  - Niek Philipsen1 - 0
 
Stap 1 en 2
Rik Lichteveld - Hoggar Weehuizen2 - 0
Jeroen Leurs - Max van der Grinten2 - 0
Koen van Meijel - Joey van Kuijck0 - 2

Geen opmerkingen: