zondag 23 april 2006

Laatste ronde 2005 - 2006

Zaterdagmiddag 22 april is de laatste ronde van de regiocompetitie gespeeld. In totaal deden er ook vandaag weer 15 schakers mee. Alleen de opkomst in de hoogste groep veel wat tegen, zodat Thijmen voor de tweede maal tegen Richard moest spelen. Dit onderlinge duel tussen de twee sterkste spelers uit deze groep bleef tot het eind toe spannend en beide spelers slaagden er zowaar in bijna alle speeltijd op te maken. Thijmen kwam als winnaar uit de strijd, waarmee hij zijn eerste plaats in deze competitie nogmaals bevestigde.

Thijmen

In de middelste groep was al duidelijk dat Wijnand zou winnen. De strijd ging hier tussen maar liefst vier personen om de tweede plaats. Jeroen en Joey kwamen door hun partij te winnen gelijk te staan, maar Jeroen had meer weerstandspunten en won hiermee de prijs voor de tweede plaats. Jeroen heeft tijdens deze regiocompetitie alleen van Wijnand verloren, dus ook deze plaats was zeer verdiend.

Lisa leek het in de onderste groep nog even spannend te willen maken door de eerste partij van Pjotr te verliezen. Tijdens de tweede partij was ze op haar hoede en won gemakkelijk, waarmee ze haar eerste plaats veilig wist te stellen.

LisaDe uitslagenStap 1/2 
Lisa Geertjens - Pjotr Vermeeren1-1
Emiel Steegh - Wouter Straver   0-2
Romy Leurs - Tim Koetsenruijter 0-2
  
Stap 3 
Koen van Meijel - Wijnand vd Meijs     0-1
Jeroen Leurs - Gijs Jansen 1-0
Joey v Kuijck - Remi Nellesen 1-0
Joop vd Linden - vrij 1-0
  
Stap 4+ 
Thijmen Smith - Richard Kraaij1-0

Geen opmerkingen: