zaterdag 17 maart 2007

Zesde ronde Blerick

Vandaag waren er in totaal 11 deelnemers naar de RegioCompetitie in Blerick gekomen, waaronder 1 nieuwe deelneemster Alice Geurts. Haar debuut was erg succesvol te noemen aangezien ze beide partijen wist te winnen.
Verder was in deze onderste groep Auke helaas door ziekte verhinderd, terwijl hij dit keer ook nog de ladderprijs in ontvangst had mogen nemen. Dat moet dan volgende keer nog maar gebeuren.
Ook Frans wist beide partijen te winnen, zodat hij nu alleen bovenaan is komen te staan met twee punten voorsprong op Auke. Maar aangezien er per ronde twee punten te verdienen zijn is het volgende keer bij de eindronde in Velden toch nog spannend.
Koen Vink wist door beide partijen te winnen op de gedeelde vierde plaats te komen. De drie spelers op de vierde plaats liggen slechts op een half punt afstand van de derde plaats, zodat ook hier nog alles mogelijk is.

In de bovenste groep deden Jeroen en Gijs goede zaken. Samen met Sjors zijn ze verzekerd van een plaats bij de bovenste drie. Voor de volgorde daarbinnen moet nog wel gestreden worden.

Tot de volgende en laatste ronde van deze cyclus in Velden.
Stap 1 en 2: 
Frans Hol - Lisa Geertjens2-0
Emiel Steegh - Koen Vink0-2
Rob Hafmans - vrij2-0
Alice Geurts - Bart van der Linden2-0
  
Stap 3 en hoger: 
Gijs Jansen - Koen van Meijel1-0
Joey van Kuijck - Jeroen Leurs0-1

Geen opmerkingen: