zondag 27 maart 2005

Zesde ronde (Venlo)

In de bovenste groep staan er drie spelers met vier punten bovenaan. Deze drie spelers hebben onderling allemaal remise gespeeld. Vandaag moest Roland tegen Wijnand, Guido tegen Richard, Ruud tegen Marina en Florens tegen Thijmen, die relatief laag staat omdat hij een aantal keren verhinderd was.
Richard houdt het lang vol tegen Guido, maar verliest uiteindelijk toch. De partij van Roland tegen Wijnand blijkt op het eind nog erg spannend te worden. Weliswaar staat Roland een pion of vijf voor, maar hij heeft erg weinig tijd op de klok. Hij weet uiteindelijk binnen de tijd Wijnand mat te zetten, maar voor met name de toeschouwers was het aardig spannend. Roland zelf vond overigens dat hij nog tijd genoeg had.In de onderste groep was het ook erg spannend, omdat er nog steeds twee spelers met evenveel punten bovenaan stonden. Dit waren Koen van Meijel en Jeroen Leurs. Jeroen had vandaag niet helemaal zijn dag en verloor beide partijen van Gijs Janssen. Koen wist wel beide partijen van Wouter te winnen, zodat Koen nu op een ongedeelde eerste plaats is gekomen.
Lisa heeft deze regiocompetitie nog niet zoveel meegedaan, maar wist ook deze keer toch weer de helft van de punten te pakken.


Uitslagen bovenste groep

Wijnand v.d. Meijs - Roland v. Vliembergen 0-1
Guido Faassen - Richard Kraaij 1-0
Ruud v.d. Beek - Marina van Vliembergen 0-1
Florens Cals - Thijmen Smith 0-1Uitslagen onderste groep

Koen van Meijel   - Wouter Straver 2-0
Jeroen Leurs - Gijs Janssen 0-2
Joey v. Kuijck - Lia v.d. Linden 1-1

Geen opmerkingen: