woensdag 14 december 2005

Derde ronde: Velden, 13 december

Met 21 deelnemers was er ook deze keer weer een redelijk grote opkomst. Helaas was het zo dat we in iedere groep met een oneven aantal deelnemers te maken hadden. Vandaar dat er maar liefst drie deelnemers een bye voor de regiocompetitie hadden. Gelukkig kunnen deze spelers dan nog altijd een partij voor de laddercompetitie spelen, zodat ze behalve voor het gratis punt niet voor niks gekomen zijn.

In de stap 1, 2 groep won Anke twee keer van Lisa, Tim twee keer van Pjotr en slaagden Chris en Jan erin beiden een partij te winnen. Emiel was vrij en kreeg hiervoor twee punten.

In stap 3 won Jeroen evenals Wijnand en Gijs met zwart van respectievelijk Koen, Joey en Victor. In deze groep was Davey de enige die met wit wist te winnen en wel van Remi. Joop had vrij.

In de hoogste groep hield Ruud het met wit lang vol tegen Richard, maar moest uiteindelijk toch opgeven. Thijmen speelde tegen Martijn, die zich wat had verkeken op de tijd en uiteindelijk opgaf. David was vrij.

In de laddercompetitie deed met name Joey goede zaken door twee partijen te winnen en hierdoor met 12 punten ongedeeld bovenin te komen. In totaal werden hier nog 7 partijen gespeeld.

Geen opmerkingen: